Qi-therapie

Qi-therapie is een holistische manier om met gezondheidsproblemen om te gaan en de gezondheid te verbeteren. Qi-therapie laat de Qi haar werk doen, op een positieve, doelbewuste manier. De therapie richt zich op de oorzaken van de gezondheidsproblemen.

Tijdens de Qi-therapie werkt Anne met drie elementen:

– healing door overdracht (spreken)

– het zenden van healing-informatie

– diverse lichamelijke technieken

Het belangrijkste voor een heilzame sessie is het wederzijdse vertrouwen. Hoe meer je openstaat voor de healing en hoe meer je erop vertrouwt dat het werkt, hoe positiever de healing is.

Hoe werkt Qi-therapie?

Qi verandert door beweging en door de informatie die je eraan geeft. Het lichaam volgt de informatie die je jezelf stuurt. Als je positieve informatie geeft, wordt het bewust en onderbewust opgepakt door je lichaam en geest en zullen veranderingen plaatsvinden. Daarom richt Anne haar sessies vooral op het transformeren van het negatieve naar positieve. Een ‘open hart en mind’ maken het verschil in een sessie.

Anne geeft individuele sessies en groepstherapie. Sessies kunnen ook via internet (FaceTime, Skype of Zoom) plaatsvinden.

Wat zijn de effecten van Qi-therapie?

Qi-therapie ondersteunt en stimuleert het zelfhelende vermogen van het lichaam. Met Qi-therapie verbetert de conditie van het lichaam op allerlei niveaus. Omdat Anne niet alleen op het fysieke, maar ook op het bewustzijnsniveau werkt, verbetert de kwaliteit van je leven in het algemeen. Vaak ervaar je na een sessie warmte, geborgenheid en dankbaarheid. Ook heb je meer energie en zal je langzaam maar zeker positiever in het leven staan. Doordat je jezelf beter leert begrijpen, positiever wordt en een betere relatie met jezelf krijgt, verbeteren ook de relaties met anderen. Langzaam veranderen ook (leef)patronen en kies je steeds vaker voor datgene wat goed voor je is: waar je blijer en gelukkiger van wordt.