Wie is Anne?

Wat Anne bijzonder maakt, is dat ze spiritueel is en met beide benen op de grond staat. Ze is authentiek, gedreven, vol met passie en liefde voor haar medemens. In al haar lessen en tijdens de massage of Qi-therapie stemt ze zich af op de behoefte en het bewustzijn van de ander. Met haar bijzondere waarnemingsvermogen en directe manier van communiceren maakt ze inzichtelijk wat de knelpunten zijn.

Haar gedegen medische achtergrond als gediplomeerd apothekersassistente combineert zij met haar brede kennis als gevolg van een scala aan opleidingen. Zij volgde opleidingen tot schoonheidsspecialiste, sportmasseur, yogadocent, en docent Yuan Gong. Ook is zij psycho-energetisch therapeut. Al haar kennis, ervaring en bagage gebruikt zij in haar werk om iedereen optimaal en persoonlijk te begeleiden, helen en helpen.

Anne over haar werk:

Mijn kracht is verbondenheid, sensitiviteit en rust. Ik zie het als een uitdaging om mensen te stimuleren, zodat ze groeien naar een evenwichtige balans in hun lichaam en in het leven. Op weg naar een betere gezondheid, meer geluk en plezier in het leven. Ik werk vanuit een “open mind” met een liefdevol hart en zoek altijd naar verbinding tussen ‘body, Qi en mind.

Anne over haar Qigong-lessen:

Gebruik je helende kracht door beoefening van Yuan Gong en
helende technieken. Maak prachtig vloeiende bewegingen
in combinatie met ademhaling en mind. Verschuif je dagelijkse
mind-set naar de Qigong mind-set. Naar buiten gerichte aandacht
gaat steeds meer naar binnen. Het hart wordt uitgedaagd
in de Xin-kwaliteiten zoals vertrouwen, openheid, liefde, dankbaarheid
en respect. De mind wordt aangepakt door patronen
te herkennen en te transformeren. Deze aandacht voor hart
en mind geeft harmonie waardoor je je herboren, vitaal, gezond en
happy voelt!