Qigong-lessen

Iedereen kan Qigong beoefenen, ongeacht leeftijd of conditie. Ook als je lichamelijke beperkingen hebt, kun je lessen volgen.

Anne bouwt haar Qigong-lessen zorgvuldig op. Vaak begint de les met een serie oefeningen om lichamelijk los te komen en geestelijk los te laten. Bijna ongemerkt ontstaat er een flow waarin lichaam en geest opgaan in de beweging. Door de flow verdwijnen blokkades in je lichaam en gaat de energie stromen. Je hoofd wordt rustiger en je bewegingen steeds zachter. De les eindigt met een ontspannende meditatie.

Door regelmatig te oefenen, kom je steeds vanzelfsprekender in de Qi-flow. Je lichaam herkent de oefeningen en pakt deze steeds makkelijker op.

In de lessen combineert Anne Qigong met andere technieken, zoals yoga en pilates, waardoor haar lessen uniek zijn en nooit hetzelfde. Ze voelt perfect de behoefte van de groep aan en stemt daarop haar lessen af. Daarom is er voor iedereen genoeg plezier en uitdaging. Haar lessen zijn een bron van inspiratie: de ideale manier om jezelf op te laden en je bewust te worden van je lichaam en geest. Warmte, diepgang, relativering en Rotterdamse humor kenmerken haar lessen.

Wekelijkse lessen

Wil je een keer vrijblijvend een proefles volgen?

Stuur dan een mailtje naar anne[@]yoqi.nl. Je krijgt zo snel mogelijk een bevestiging. De kosten voor een proefles zijn € 10,- (contant afrekenen bij aanvang van de les). Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Gebruik je helende kracht door beoefening van Yuan Gong en
helende technieken. Maak prachtig vloeiende bewegingen
in combinatie met ademhaling en mind. Verschuif je dagelijkse
mind-set naar de Qigong mind-set. Naar buiten gerichte aandacht
gaat steeds meer naar binnen. Het hart wordt uitgedaagd
in de Xin-kwaliteiten zoals openheid, vertrouwen, dankbaarheid,
respect en liefde. De mind wordt aangepakt door patronen
te herkennen en te transformeren. Deze aandacht voor hart
en mind geeft harmonie waardoor je je herboren, vitaal, gezond en
happy voelt!